All-on-4


Imate jako loše zube, krunice ili mostove? Zubi su vam uništeni zbog karijesa, imate česte upale ili ciste oko zubi? Većinu zubi ste izgubili zbog parodontne bolesti? Nosite mobilne proteze koje se klackaju, žuljaju, padaju i nemožete snjima jesti normalno? Rekli su vam da niste dobar kandidat za dentalne implantate i fiksni most na njima jer ste izgubili previše kosti i treba vam skupa ili dugotrajna augmentacija kosti? Izgubili ste nadu da ćete ikada opet zagrist jabuku? Ukoliko ste se našli u ovom opisu onda All on 4 je možda riješenje za vas!

All-on-4 u Hrvatskoj je relativno nova metoda rehabilitacije, dok se u svijetu koristi već 35 godina.

Pacijenti su  All on 4 zahvat prepoznali kao dobro rješenje za svoje bezubu čeljust.

Dental Centar Miletić predstavlja vam budućnost implantološke terapije, nove metode All-on-4 kojom je moguće nadomjestiti sve zube sa 4 ili 6 implantata u svega nekoliko sati.

Dental Centar Miletić jedna je od rijetkih klinika u Hrvatskoj i na ovim prostorima koja nudi naprednu implantološku metodu All-on-4.

Ovu metodu koristimo kod osoba koje žele fiksni protetski rad, koji su bezubi ili su preostali zubi u lošem stanju te se moraju vaditi.

Može se koristiti i kod slučajeva gdje je pacijent izgubio dosta kosti te ne želi ili se ne može raditi augmentacija (uzgoj) umjetnom kosti (sinus lifting i slični zahvati).

U istom danu, svega nekoliko sati od ugradnje implantata, pacijent može dobiti privremeni FIKSNI rad koji će ostati fiksiran na tek ugrađenim implantatima sve dok oni ne zacijele (ukoliko kvaliteta kosti to dozvoljava) na otprilike tri do četiri mjeseca. Nakon što prođe period zacjeljivanja, zahvat se završava fiksnim radom koji se fiksira na postojeće implantate.All on 4 je moguće koristiti u obje čeljusti!


Što je All on 4?

All on 4 je revolucionarni zahvat koji se u svijetu koristi sada već 35 godina. All on 4 omogućuje pacijentu da s četiri dentalna implantata vraća sve zube jedne čeljusti unutar jednog dana! All on 4 zahvat se smatra jednim od najbitnijim otkrićima u dentalnoj medicini uz izuma dentalnog implantata i to iz dva razloga:

1. Skoro svi su kandidat za all on 4 zahvat, bez obzira na gubitak kosti.
2. Fiksni zubi u istom danu. Skoro svi pacijenti dobivaju fiksni privremeni unutar 24 sata od postave dentalnih implantata!

Četiri implantata se pozicioniraju tako da se sile pri žvakanju ravnomjerno raspoređuju po mostu, a preko mosta na dentalne implantate, vrlo slično sistemu na kojem rade stolica na kojoj sada upravo sjedite dok čitate ovaj tekst!

Na ovaj način se sprječava savijanje mosta i oštećenje implantata.

Pošto se stražnji implantati stavljaju pod kutem od 35-45° implantati se potpuno postavljaju u pacijentovu kost, izbjegava se korištenje umjetne kosti što postupak značajno poskupljuje i produžuje.

Prednja dva implantata se postavljaju ravno također u pacijentovu kost bez korištenja umjetne kosti.

Ovakva postava implantata nam omogućuje to da implantate možemo odmah staviti u funkciju (opteretiti) s FIKSNIM privremenim mostom!

Pacijent u svega 24 sata od postave implantata može normalno jesti i smijati se!

Prednosti All on 4 zahvata

✔ Najbrže rješenje za totalnu bezubost – pacijent dobiva fiksne zube unutar 24 sata!
✔ Manji troškovi – koristimo manji broj implantata od klasične rehabilitacije i nema potrebe za skupim koštanim augmentacijama
✔ Reducirano vrijeme terapije – u odnosno na tradicionalne implantološke terapije
✔ Završni rad na vijak – Most se ne cementira može se lako reparirati u slučaju oštećenja
✔ Jednostavna higijena i održavanje
✔ Dugotrajno rješenje
✔ Vrhunska estetika i funkcijaZbog čega odabrati DCM za vaš budući All-on-4 zahvat?

✔ DCM PREMIUM KVALITETA:  DCM nudi završni protetski rad za All-on-4 zahvat u premium Peek + solo Cirkon/E-max krunice. Ovakav zahvat nudi vrhunsku estetiku i funkciju. Zubi izgledaju prirodno pošto se svaka krunica radi posebno i cementira posebno na peek subkonstrukciju. Pacijent sam bira boju i obliku konačnih zubi što našim pacijentima vraća osmijeh kakvi su nekad imali ili uvijek željeli.
Potpuno digitalizirani All on 4 završni rad. Sve naše radove radimo s CAD-CAM tehnologijom kako bismo osigurali najbolju kvalitetu, funkciju i estetiku završnih radova.
✔ DCM za konačne All-on-4 radova NE koristi akrilat (zube iz mobilne proteze koji se u 95% klinika koristi za ovakve zahvate) koji vremenom mijenjaju boju, dobiju mirise i lako pucaju-lome.
✔ ZUBI UNUTAR 24 SATA: Fiksni privremeni zubi unutar 24 sata!
✔ MINIMALAN OPORAVAK: oporavak od zahvata je minimalan!
✔ SIGURNOST: All on 4 protocol se uspješno koristi već 30 godina!
✔ OBROČNO PLAĆANJE: Mogućnost plaćanje obročno putem MasterCard-a
Dental Centar Miletic
Dental Centar Miletic. 3jpg
Dental Centar Miletic 1
Dental Centar Miletic 5
Dental Centar Miletic 10
Dental Centar Miletic 8
Dental Centar Miletic. 2jpg
Dental Centar Miletic 9
Dental Centar Miletic 7
Dental Centar Miletic 6
All – on – 4

Implantati

Ljuskice

Opća stomatologija

 • Povucite fotografije u ovo polje ili
  Max. file size: 128 MB, Max. files: 5.

  Zadovoljni klijenti su najbolji pokazatelj kvalitete

  ISKUSTVA  Topla preporuka

  Nakon toliko razočaranja, toliko neprofesionalnih zubara, visokih cijena konačno sam naletjela na izvrsnog zubara. Mjesec dana prije svoje svadbe sam odlučila napraviti ljuskice na zubima, imala sam dijastemu, Cijeli rad je bio gotov u točno određenom terminu, prezadovoljna sam, zubi izgledaju vrlo prirodno, a cijene su poprilično niže nego kod drugih privatnika. Nisam mogla vjerovati da kod zubara može biti tako ugodna atmosfera, a i posao odrađuje vrhunski. Iako mi nije bas blizu mjesta stanovanja, od sada idem samo kod njega, isplati se. Toplo ga preporučujem, al stvarno  

  Sve pohvale DCM-u

  Ljubazni, profesionalni, najbolji team doktora i asistenata. Nakon promjene mnogo doktora, napokon netko tko zna sto radi. Kod njih ne postoji nemoguće, doslovno vraćaju osmijeh na mnoga lica. Veliko hvala i preporučujem svima!  KONTAKTIRAJTE NAS I ZAKAŽITE TERMIN

  Copyright by 2023. All rights reserved. Uvjeti korištenja i pravila o privatnosti