Tko smo?

DENTAL CENTAR MILETIĆ

U blizini grada Zagreba, ugodnog okruženja i atmosferie, naš profesionalni tim prijateljski vas prati u svakom trenutku želeći što bolje razumijeti vaše potrebe i očekivanja pomažući u savladavanju bilo kakvih poteškoća ili strahova.

DCM je osnovao dr. Ivan Miletić, specijalista dentalne estetske protetike, a ubrzo mu se pridružuje brat Stanko Miletić, kirurg oralne medicine. Danas je DCM jedna od rijetkih stomatoloških ordinacija koja zadovoljava sve svjetske stomatološke standarde u kojoj se izvode zahvati sa najmodernijom tehnologijom i protokolima.Odabrali pacijenti

STOMATOLOG GODINE 2015.


Iako je moj posao riješiti dentalne probleme pacijenata, puno je veća istina da zapravo svojim djelovanjem pomažem u životnoj transformaciji ljudi koji sjednu na stomatološki stolac. Osjećam se zahvalno što im mogu vratiti smiješak, samopouzdanje i uljepšati im dan.


IVAN MILETIĆ
UPOZNAJTE NAŠ TIM


DCM okuplja tim iskusnih doktora dentalne medicine koji se radovito educiraju na domaćim i međunarodnim kongresima, gdje usvajaju napredne i inovativne tehnike rada. Šest doktora dentalne medicine i pet asistenata djeluju u području:

  • dentalna protetika i estetika
  • oralna kirurgija i implantologija
  • endodoncija
  • parodontologija
  • konzervativa
  • pedodoncija
  • dentalni CBCT aparat


Za sva pitanja ili nedoumica, slobodno nas nazovite!

KONTAKTIRAJTE NAS I ZAKAŽITE TERMIN


Pažljivo vas slušamo i zajedno donosimo najbolje riješenje za sve vaše stomatološke i estetske zahtjeve i probleme.

Ideja dr. Ivana Miletića je da u Hrvatskoj stvori stomatološku ordinaciju sa istim principom i vrijednostima koje je stekao školujući se u SAD i diljem svijeta.

Velik broj hrvatskih, europskih i talijanskih pacijenata svojim osmijehom potvrđuju izvrsnost stomatoloških radova i cijelog DCM tima.

Individualan pristup, kvalitetna i brza usluga, pažljiva analiza vaših potreba i želja, vođenje prije, tijekom i nakon zahvata, stručan i iskusan tim… sve to s ciljem:

Vratiti osmijeh na Vaše lice!


STERILIZACIJA

Dental Centar Miletić koristi najmoderniju opremu za steralizaciju kako bi svakom pacijentu osigurao 100% siguran i sterilan zahvat.

Prema najvišim standardima EU regualtive, koristimo uređaj s 2 Autoclava B klase kako bi sve naše instrumente steralizirali radi sigurne uporabe. Autoclav B klase ubija sve bakterije, viruse, spore i gljivice.

Vaša sigurnost nam je najbitnija i iz tog razloga koristimo iskljućivo najbolje Autoclave B klase za sterilizaciju naših instrumenata.


Copyright by 2023. All rights reserved. Uvjeti korištenja i pravila o privatnosti